Auteur: Atelier2017

Rabarbara

In haar blogs schrijft Rabarbara regelmatig over Boef, haar partner. En wat is er dan leuker om hem te verrassen met een heel persoonlijk verjaardagscadeau. Aan mij de eer om voor haar Boef een kussen te maken met vrolijke kleurtjes. En natuurlijk kon ze zelf niet achterblijven, wat resulteerde in een tweede kussen voor Rabarbara. Het eerste kussen was enkele weken geleden al afgeleverd en vandaag heb ik het tweede kussen af mogen leveren. Wat een feestje was het om te zien hoe blij ze ermee is. Zo blij zelfs dat ze er over geschreven heeft in haar laatste blog: https://rabarbara.nl/2021/03/23/waarom-ben-ik-doorsnee/

Kussen ‘Rabarbara’
Kussen ‘Boef’

Afscheidscadeau…

Een persoonlijke vlaggenlijn

Een persoonlijk afscheidscadeautje voor een hele lieve gastouder die jarenlang heeft klaargestaan voor je kind(eren). Dat is waar deze vlaggenlijn voor staat, want het was toch elke vakantie wel weer een feestje om daar te mogen zijn!

feestelijk cadeau

Deze vrolijke vlaggetjes zijn gemaakt van vrolijke bedrukte katoentjes. Op het eerste en laatste vlaggetje is een persoonlijke tekst aangebracht. Ook dat is wat Atelier ‘net FF anders’ kan verzorgen.